Pattaya wil meer toeristen uit het Midden-Oosten aantrekken met gezondheids- en welzijnstoerisme

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattaya City streeft ernaar om meer toeristen uit het Midden-Oosten aan te trekken met gezondheids- en welzijnstoerisme.

Burgemeester van Pattaya, de heer Poramase Ngampiches, bezoekt momenteel samen met zijn delegatie de Arabian Travel Mart (ATM 2024) van 5 tot 11 mei 2024 in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, met een missie om meer toeristen uit de regio aan te trekken .

ATM is het derde grootste toerismepromotie-evenement ter wereld en wordt gehouden onder het thema “Empowering Innovation: Transforming Travel Through Entrepreneurship”. Dit jaar bracht Pattaya, in de provincie Chonburi, producten en diensten voor gezondheidstoerisme naar de demonstratie met Ang Sila-steenmassage en geest- en zieltherapie, die veel aandacht kregen van aanwezigen uit het Midden-Oosten.

In totaal ontmoetten 12 ondernemers uit hotels, ziekenhuizen, toeristische attracties en reisorganisaties zakenpartners op de stand van Pattaya Variety. De delegatie van de burgemeester werd ook uitgenodigd door mevrouw Nipa Nirannut, consul-generaal van Thailand in Dubai, en mevrouw Thapanee Kiatpaiboon, gouverneur van de Tourism Authority of Thailand, om de openingsceremonie van het Thailand Pavillion voor te zitten.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.