Jonge dochter en zoon gewond, vader ernstig, nadat ze tegen de vangrail in Pattaya botsten

Pattaya —

Een 40-jarige Thaise man raakte ernstig gewond en zijn twee jonge kinderen raakten ook gewond nadat hun motorfiets gisteravond op 331 mei tegen een vangrail op Highway 6 in Pattaya botste.

Het ongeval vond rond 8 uur plaats op de inkomende rijstrook van snelweg 50 nabij Baan Koh Kao in het subdistrict Khao Mai Kaew, district Banglamung, provincie Chonburi.

Bij aankomst ter plaatse vonden reddingswerkers van de Pattaya Sawang Boriboon Foundation een Thaise man, geïdentificeerd als de heer Khanti Inpech, 40 jaar oud, liggend aan de kant van de weg met ernstige verwondingen. Zijn 7-jarige zoon en 9-jarige dochter werden in de buurt gevonden, met lichte verwondingen. Hun Honda Scoopy-I-motorfiets had ook schade opgelopen door een botsing tegen de vangrail.

Volgens rapporten zou de heer Khanti de controle over zijn voertuig hebben verloren en tegen een vangrail zijn gebotst. Hij werd samen met zijn beide gewonde kinderen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van het ongeval wordt op het moment van schrijven nog onderzocht.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.