Zomerstorm treft Hat Yai: reclameborden en palen storten in, geen gewonden gemeld

Hoed Yai—

Op 3 mei 00 om 5 uur meldden de lokale media van Hat Yai dat Hat Yai, Songkhla, werd getroffen door een zware zomerstorm en wind, waardoor grote reclameborden en elektriciteitspalen instortten. Gelukkig zijn er geen slachtoffers of gewonden gemeld.

Volgens de lokale media van Hat Yai heeft de gemeente Hat Yai onder de lokale bevolking bekend gemaakt om het Manohra-kruispunt te vermijden, omdat dit potentieel schadelijk zou kunnen zijn voor automobilisten en voetgangers. Relevante instanties werden uitgezonden om het gebied te beveiligen en de weg te blokkeren.

Lokale media in Hat Yai meldden dat meer dan tien elektriciteitspalen instortten en dat één ervan een pick-uptruck met vijf passagiers raakte. Gelukkig heeft niemand letsel opgelopen.


Pol. Luitenant-generaal Sakorn Thongmunee, de burgemeester van Hat Yai City, heeft naar verluidt samengewerkt met de Hat Yai Provincial Electricity Authority en relevante instanties om onmiddellijk actie te ondernemen en de schade aan de eigendommen en veiligheid van de lokale bevolking te onderzoeken om verdere hulp te bieden.

De gouverneur van Songkhla maakte van deze kwesties een topprioriteit en vroeg alle sectoren om hulp om de problemen aan te pakken en plande voorzorgsmaatregelen om toekomstige incidenten te voorkomen, aldus de burgemeester van de stad Hat Yai.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.