Politie en burgers arresteren door drugs veroorzaakte, losbandige man in Pattaya

FOTO: สยามชล นิวส์

Pattaya —

Een groep burgers en politieagenten hebben een door drugs veroorzaakte man aangehouden die in de vroege uren van zondag 5 mei tekeer ging op Pattaya Central Road.

Een videoversie van dit verhaal is hier op onze YouTube te zien.

Om 3 uur, Pol. Luitenant-kolonel Chaowalit Suwanmanee, adjunct-hoofdinspecteur van het politiebureau van Pattaya, ontving een melding van een man die zich grillig gedroeg voor een rijstepapwinkel aan Pattaya Central Road in het subdistrict Nongprue, district Banglamung, provincie Chonburi. Na ontvangst van het rapport heeft Pol. Luitenant-kolonel Chaowalit en zijn team van officieren snelden ter plaatse.

Daar troffen agenten een 30-jarige Thaise man aan, gekleed in een rood-wit T-shirt en een zwarte spijkerbroek, die in staat van opwinding midden op de weg zat. De onbekende man schreeuwde en toen hij de politie zag, begon hij weg te rennen.

De man probeerde de rijstpapwinkel binnen te dringen, waardoor zowel Thaise als buitenlandse klanten in angst op de vlucht sloegen. Gelukkig slaagden politieagenten er snel in hem te arresteren met de hulp van burgers in de buurt.

De verdachte, die beweerde dat zijn bijnaam Ton is, gaf naar verluidt toe methamfetamine te hebben gebruikt vóór zijn razernij. Vervolgens werd hij op het politiebureau van Pattaya in hechtenis genomen voor een drugstest en juridische procedures.

De heer Prawit Chanhong, een 51-jarige bewaker bij de rijstepapwinkel, vertelde het incident en verklaarde dat de man plotseling uit het niets verscheen en zich grillig begon te gedragen voor de winkel. Uit angst voor de veiligheid van de klanten belde hij onmiddellijk de politie om de man aan te houden.

Niemand raakte gewond bij het incident.

FOTO: สยามชล นิวส์
FOTO: สยามชล นิวส์

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.