Koppel dat ontucht doet op het strand van Bangsean voor de video van OnlyFans, wekt verontwaardiging op

Bangsean, Chonburi —

Een OnlyFans-video, waarin een man en een vrouw hoererij bedrijven op Bangsean Beach in Chonburi, heeft voor publieke verontwaardiging gezorgd.

De virale video toont hoe het koppel zich bezighoudt met een onfatsoenlijke daad tegen een kokospalm langs de strandpromenade van Bangsean in de gemeente Saen Suk. Het heeft veel aandacht gekregen, waarbij veel bewoners de daad als ongepast en onaanvaardbaar hebben veroordeeld. De bewoners waren ook bang dat de video, die op OnlyFans werd geplaatst, de reputatie van Bangsaen als gezinsvriendelijke bestemming zou kunnen schaden.

Lokale verkopers in de buurt van de plaats van het incident vertelden de lokale pers dat ze verbaasd waren waarom het stel er niet voor koos om in de hotels of resorts te filmen. Ze drongen er ook bij de politie op aan actie te ondernemen, omdat ze vreesden dat de video een negatieve invloed zou kunnen hebben op jongeren.

Vanaf het moment van schrijven onderzoekt de politie naar verluidt de video en is ze op zoek naar de betrokkenen die waarschijnlijk worden beschuldigd van het overtreden van verschillende obsceniteitswetten in Thailand.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Tips@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.