Onroerend goed: Grote sportschool te koop in de omgeving van Bangkok

Grote sportschool te koop in de wijk Prawet in Bangkok! Slechts 5 minuten van Suan Luang MRT op de nieuwe gele lijn. Beschikt over meerdere kamers, boksringen, uitgebreide gewichten, cardioruimte en kleedkamers. Eerste investering met alle apparatuur inbegrepen! 💪

Meer details vindt u HIER.

Contact Siam zakenmakelaars niet Pattaya News voor vragen of inlichtingen.

Foto galerij:

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/