Motorongeluk op Jomtien Second Road eist twee levens

Pattaya —

Een tragisch motorongeluk op Jomtien Second Road in Pattaya City, provincie Chonburi, eiste maandagochtend vroeg het leven van twee personen.

Volgens Pol Lt Kamon Apgarun, de opsporingsambtenaar op het politiebureau van Pattaya, werden de hulpdiensten op 4 februari 00 rond 12 uur gewaarschuwd voor het ongeval. Bij aankomst ter plaatse troffen agenten twee ernstig gewonde personen aan en namen onmiddellijk contact op met de politie. Reanimatiepogingen. Helaas bezweken beide slachtoffers aan hun verwondingen en werden ter plekke dood verklaard.

De overledenen werden geïdentificeerd als de heer Tangpanithan Phumiphan, 32 jaar oud, en de heer Boonma Nissadajon, 46 jaar oud. Beide mannen werden gevonden in de buurt van hun omgevallen Yamaha NMax-motorfiets, die zichtbare remsporen vertoonde.

De autoriteiten hebben het toneel veiliggesteld en de vriend en ooggetuige van de slachtoffers, de 17-jarige, de heer Watcharawit Chiangmuang, geïnterviewd. Hij verklaarde dat de slachtoffers en hij Jomtien Beach verlieten toen de slachtoffers, die met hoge snelheid reden, plotseling de controle verloren in een bocht op Jomtien Second Road en tegen een boom botsten.

Er wordt momenteel uitgebreid onderzoek gedaan naar de exacte oorzaak van het ongeval.

Deze specifieke bocht, constateert TPN-media, en dit deel van de weg heeft vele levens geëist. met een Cambodjaanse man die niet ver van het ongeval van vandaag stierf, slechts een paar dagen eerder, zoals we hier meldden.

Veel inwoners hebben de stad om verdere actie op dit gebied gevraagd om racen en ongelukken te stoppen, waarbij verschillende suggesties zijn gedaan, van het plaatsen van meer waarschuwingsborden tot zelfs het implementeren van verkeersdrempels.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Tips@ThePattayanews.com

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.