Dronken motorrijder dronken en bewusteloos aangetroffen na ongeval op Pattaya Road

Pattaya —

Op 11 februari 2024, om 4 uur, reageerde het lokale noodhulpteam van Pattaya op een motorongeluk op Sukhumvit Road, voor de drijvende markt van Pattaya.

Het reddingspersoneel arriveerde ter plaatse en trof een witte Honda Wave 110-motorfiets aan, die omgevallen was en op de weg lag. Een mannelijke bestuurder, ongeveer 30 jaar oud, werd bewusteloos naast de motorfiets aangetroffen. Zijn nationaliteit en identiteit blijven onbekend vanwege het ontbreken van identificatiedocumenten.

De man was gekleed in een groene jas met lange mouwen en een zwarte broek en vertoonde tekenen van alcoholintoxicatie. Hij had lichte schaafwonden op verschillende delen van zijn lichaam opgelopen, maar leek bewusteloos te zijn door alcohol en niet door het ongeval. Het reddingsteam probeerde hem ter plaatse wakker te maken, maar dat lukte niet.

Het reddingsteam vervoerde de bewusteloze man naar het Banglamung-ziekenhuis voor verdere medische hulp. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboard, Discussiesof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!
Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.