Rechtsbijstand nodig in Pattaya of Thailand? Wij kunnen helpen!

Isaan Lawyers International vertegenwoordigt sinds 2006 met succes expats en overzeese cliënten in heel Thailand.

-=-=-=-=–=
Veel expats en overzeese onderdanen komen in de problemen of hebben verschillende juridische behoeften terwijl ze in Pattaya en in heel Thailand zijn. Als je dat doet, is het belangrijk om een ​​ervaren Engelssprekend advocatenkantoor aan je zijde te hebben om je bij elke stap te helpen.
-=-=-=-=-=-=-
Ons toegewijde interne team van Thaise en internationale advocaten, advocaten, solicitors, barristers en consultants heeft meer dan honderd jaar gecombineerde ervaring in en buiten de rechtbank om u deskundig advies en assistentie te bieden bij een breed scala aan juridische zaken .
-=-=-=-=-=-
Onze praktijk wordt geleid door een gereguleerde UK Lawyer and Duty Solicitor die sinds 1989 cliënten adviseert over een breed scala aan wetten en juridische zaken, zowel nationaal als internationaal.
-=-=-=-=-=-=
Het bedrijf heeft kantoren in Thailand en het VK, de laatste houdt zich bezig met Britse visum- en immigratiekwesties en wordt in het VK volledig gereguleerd door de Solicitors Regulatory Authority. Wij denken hierin uniek te zijn. Deze omvatten UK Visitor (Holiday) Visa, UK Spouse Visa en UK Fiance Visa-aanvragen.
-=-=-=-=-=-==
Voor het gemak van onze klanten en om de kosten voor u laag te houden, bieden we online juridische conferenties aan via een aantal platforms en sociale media-apps en kunnen veel van onze documentaire diensten worden voltooid zonder dat u het comfort van uw eigen huis hoeft te verlaten.
-=-=-=-=-=-=-=
Deze omvatten: testamenten en testamenten, huwelijkse en consensuele echtscheidingsovereenkomsten, huurovereenkomsten, vruchtgebruik, opstal- en landbeschermingsmaatregelen, contracten en MOU'S (memorandum van overeenstemming), due diligence voor land- en condo-transacties en nog veel meer.
-=-=-=-=-=-=–

We bieden een breed scala aan Thaise wetgeving en juridische diensten, waaronder,

Misdaad,

Civiel,

Familie (huwelijk, echtscheiding, voogdij en contact over kinderen, legitimatie van kinderen, enzovoort)

Laatste en levende testamenten,

Notaris- en vertaaldiensten,

Bedrijfsoprichting en boekhouding.

Voor onze klanten in het VK bieden onze kantoren in het VK de volgende diensten en er komen er nog meer aan.

VK Visa en immigratie.

UK Court of Protection, blijvende volmachten, testamenten en nalatenschappen, UK Conveyancing.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=
Wat uw probleem of behoefte ook is, wij zijn er om u te helpen!
Isaan Advocaten zijn niet alleen voor degenen in Isaan, we vertegenwoordigen het hele land.

Neem contact met ons vandaag.

www.isaanlawyers.com

Info@isaanlawyers.com

+66 (0)844715775

Of, voor meer info, Klik Hier

Het voorgaande is een gesponsorde post.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/