Chinese man valt dood uit appartement in Pattaya

Pattaya, Thailand-

Een 35-jarige Chinese man die met zijn gezin op vakantie was in Pattaya voor het Chinese Nieuwjaar, is naar verluidt vanmiddag, 11 februari 2024, overleden uit een appartement in Noord-Pattaya.

Het incident vond plaats rond 2 uur in een flatgebouw in Centraal Pattaya, waarvan de naam geheim is gehouden in afwachting van verder onderzoek.

Het slachtoffer, door zijn familie door de pers en de politie geïdentificeerd als de 35-jarige Yuanhui Lai, was naar verluidt dood gevallen vanaf het balkon van een gehuurd appartement op de 18e verdieping van het condominium.

Het slachtoffer was met zijn vrouw en kinderen naar Pattaya gereisd voor het Chinese Nieuwjaar, maar volgens zijn familieleden had hij voorafgaand aan het incident ruzie gekregen met zijn vrouw en zou hij mogelijk van het balkon van het appartement zijn gesprongen.

Zijn vrouw en kinderen waren ter plaatse, maar waren volgens de politie van Pattaya niet getuige van het daadwerkelijke incident.

De familieleden werken samen met de Chinese ambassade voor alle benodigde hulp.

Dit is de vierde vreemdeling die in ongeveer een week uit een appartement in Pattaya valt, wat bij veel lokale autoriteiten en inwoners aanleiding geeft tot bezorgdheid over wat er nog meer kan worden gedaan om dergelijke problemen in de toekomst te helpen voorkomen.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/