Pattaya International Beach Football 2024 begint op vrijdag 16 februari

Een van Pattaya's meest opwindende jaarlijkse sportevenementen begint volgend weekend op Jomtien Beach!

De openingsceremonie van de 'Pattaya International Beach Football Cup 2024' vindt plaats op vrijdag 16 februari 2024.

Alle teamspelers en teammanagers staan ​​om 16.00 uur klaar in het Beach Football Stadium aan Jomtien Beach Road tegenover de Night Market en brengen de teamspelerlijst mee met nummers en namen die overeenkomen met de rugnummers.

De openingsceremonie begint stipt om 16.30 uur en is openbaar, maar op dat moment moeten alle teams en spelers op een rij staan. Het stadhuis van Pattaya zal elk team de vlag van hun land geven. Voorafgaand aan de wedstrijden worden de volksliederen van de teams gespeeld (het stadhuis van Pattaya heeft deze volksliederen al laten opnemen en gereed maken voor het toernooi).

Een lijst met teams en eerste wedstrijden vindt u hieronder. TPN-media zullen verdere wedstrijdschema's verstrekken naarmate het toernooi later in de week nadert. Alle wedstrijden zijn gratis toegankelijk voor het publiek, dus kom zeker je favoriete land aanmoedigen!

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/