Pattaya Songtaew-chauffeur valt concurrent brutaal aan na ruzie over Chinese klanten

FOTO: นิวส์

Pattaya —

Twee Songtaew-chauffeurs hadden afgelopen weekend een verhitte discussie op South Pattaya Road over wie Chinese toeristen zou vervoeren. De woordenwisseling had tot gevolg dat één bestuurder in het ziekenhuis werd opgenomen, terwijl de andere nu juridische gevolgen ondervindt.

Het incident vond plaats rond 11 uur op 30 februari, nabij Grand Honey 4 aan South Pattaya Road. Als reactie op berichten over een gevecht arriveerden politie en reddingsteams en troffen de 3-jarige Songtaew-chauffeur, de heer Kongsak Prakotcheu, gewond op het trottoir aan. De heer Kongsak had een gezwollen gezicht, bloedde uit zijn neus en mond, en een gesloten linkeroog dat grote zorgen baarde. Nadat hij de eerste hulp had gekregen, werd hij met spoed naar het ziekenhuis van Pattaya gebracht voor verdere behandeling.

De andere betrokken persoon, de 47-jarige heer Phakaphon Duangkhum, gaf zich over aan de politie zonder te proberen het toneel te ontvluchten. Tijdens het verhoor gaf de heer Phakaphon, ook een Songtaew-chauffeur, toe dat hij de heer Kongsak twee keer had geschopt, waarbij hij beweerde dat laatstgenoemde hem beledigingen had geslingerd in het bijzijn van zijn vrouw en kind.

De heer Phakaphon legde uit dat, terwijl hij enkele Chinese passagiers probeerde op te halen, de heer Kongsak ze naar verluidt van hem had gestolen, waardoor hij zijn concurrent helemaal van North Pattaya Road naar South Pattaya Road moest achtervolgen. De heer Phakaphon kreeg vervolgens een bittere ruzie met de heer Kongsak voordat er een gevecht tussen hen uitbrak.

Na zijn verklaring werd de heer Phakaphon door de politie in hechtenis genomen voor verder onderzoek en juridische gevolgen. Ondertussen verklaarde mevrouw Phikun Kanthongen, de vrouw van de heer Kongsak, dat zij juridische stappen zou ondernemen tegen de aanvaller van haar man, in de ruimste zin van de wet. Ze hield vol dat haar man geen klanten van meneer Phakaphon had gestolen en dat de klanten zelf de taxi van meneer Phakaphon hadden uitgekozen.

De heer Phakaphon moest naar verluidt ook een operatie ondergaan aan zijn verwondingen, zei zijn vrouw.

FOTO: นิวส์
FOTO: นิวส์

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboard, Discussiesof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!
Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.