Operator van Pattaya Beach Umbrella gearresteerd wegens vermeend seksueel misbruik van kinderen

Pattaya —

Een 45-jarige aanbieder van parasols en stoelen werd op 8 februari 2024 in Pattaya gearresteerd wegens vermeend seksueel misbruik van kinderen.

De politie van Pattaya nam de verdachte, alleen geïdentificeerd door zijn bijnaam als de heer Tum, in hechtenis na een bevel uitgevaardigd door het provinciale gerechtshof van Pattaya. De heer Tum werd gearresteerd nadat hij werd beschuldigd van seksueel misbruik van een 7-jarig Thais-Duits meisje in een condominium gelegen aan Soi Thepprasit 17, Jomtien.

Volgens rapporten is de heer Tum een ​​inwoner van de provincie Surin in de noordoostelijke regio van Thailand. Hij werkt als verhuurbedrijf voor parasols en stoelen op Jomtien Beach.

Tijdens zijn verhoor beweerde de heer Tum dat hij het slachtoffer niet had misbruikt en alleen zijn telefoon aan het slachtoffer had gegeven om mee te spelen. Dit stond echter in contrast met de verklaring van het slachtoffer en getuigen, die tot zijn arrestatie leidde.

Ondanks dat hij volhield dat hij onschuldig was, verklaarde de verdachte dat hij zijn excuses wilde aanbieden aan het slachtoffer en haar ouders.

De zaak zou zich verder ontwikkelen in een gerechtelijke procedure.

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.