Pattaya City organiseert in maart het 5e Wereldkampioenschap Muay Thai

Pattaya —

Pattaya City kondigt met trots, in samenwerking met de Thai Boxing Association en Traditional Thai Boxing Association, het komende 5e Wereldkampioenschap Muay Thai aan.

Dit prestigieuze evenement, dat zal plaatsvinden van 11 tot 15 maart 2024 op Jomtien Beach, belooft het beste van het traditionele Thaise boksen te laten zien en tegelijkertijd Pattaya te promoten als sportstad en bestemming voor sporttoerisme.

De aankondiging van het evenement werd gedaan tijdens een bijeenkomst onder leiding van de heer Poramase Ngampiches, burgemeester van Pattaya, op 7 februari 2024. Het kampioenschap wordt gehouden op Jomtien Beach tegenover het D Varee Hotel en begint dagelijks om 5:00 uur met gratis toegang. voor iedereen.

Naast de intense concurrentie is een hoogtepunt van het evenement de traditionele respectceremonie voor de Thaise boksmeester op 14 maart. Deze unieke tentoonstelling biedt deelnemers en toeschouwers de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de artistieke en culturele betekenis van Muay Thai.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.