Vijf vermeende illegale drugsgebruikers gearresteerd in een verlaten hotel in Jomtien

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Op 5 februari 2024 voerde de politie van Pattaya een inval uit in een verlaten hotel in Soi Jomtien 1, wat leidde tot de arrestatie van vijf personen die verdacht werden van drugsgerelateerde activiteiten en illegaal elektriciteitsgebruik.

Op basis van een tip van bezorgde burgers heeft een team onder leiding van Pol. Kolonel Navin Teerawit, hoofdinspecteur van het politiebureau van Pattaya, doorzocht een verlaten hotel in het district Banglamung, in de provincie Chonburi. Volgens rapporten werd het hotel verlaten tijdens de COVID-19-pandemie.

Bij aankomst constateerden de autoriteiten tekenen van inbraak op het terrein. Ondanks de aanwezigheid van verschillende bordjes met verboden terrein, heeft de politie uiteindelijk vijf ongeïdentificeerde personen aangehouden die in het geheim in aparte hotelkamers verbleven.

Bij inspectie ontdekten de autoriteiten in elke kamer drugsparafernalia, wat duidde op mogelijk drugsgebruik. Bovendien ontdekte de politie dat de personen elektriciteit hadden gestolen om in het hotel te gebruiken.

De vijf personen werden aangehouden en naar het politiebureau van Pattaya gebracht, waar ze urinetests ondergingen en positief testten op middelenmisbruik. Ze werden vastgehouden voor verder onderzoek en juridische procedures.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Tips@ThePattayanews.com

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.