De toeristenpolitie versterkt de aanwezigheid in Pattaya en viert de voltooiing van de training van de bewaker

Pattaya —

Hooggeplaatste toeristenpolitieagenten leidden maandag een patrouille in het populaire Walking Street-gebied van Pattaya als blijk van kracht en toewijding aan de veiligheid van toeristen.

Een video van het bezoek aan Walking Street vindt u hier op onze YouTube.

De operatie, gehouden op 5 februari en geleid door plaatsvervangend hoofd van politieregio Twee, Pol. Kolonel Man Rotthong, bedoeld om misdaad af te schrikken en bezoekers een vlotte ervaring te garanderen.

De patrouille diende ook als gelegenheid om de recente afronding van de training voor 250 bewakers op uitgaansgelegenheden te vieren. Deze bewakers hebben een uitgebreide training gevolgd om hun vaardigheden in het assisteren van toeristen in verschillende situaties te verbeteren.

Elke bewaker ontving aan het einde van de training een embleem als blijk van waardering en aanmoediging.

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.