Terminal 21 Pattaya organiseert de schitterende Miss Qipao International 2024-wedstrijd

FOTO: Miss Qipao Internationale Wedstrijd

Pattaya —

Terminal 21 Pattaya Shopping Mall organiseerde op 2024 februari 4 de Miss Qipao International 2024-wedstrijd, als onderdeel van de grotere Chinese Nieuwjaarsevenementen.

Een video van het evenement kunt u hier op onze YouTube bekijken.

De optocht had tot doel de feestdag te vieren onder het thema “Fei Long – Vlieg naar het geluk” en het toerisme in de oostelijke regio van Thailand en Pattaya te promoten.

Het evenement, dat om 4 uur werd gehouden, trok hoogwaardigheidsbekleders aan, zoals de heer Surat Thepchaito, directeur van het Bureau voor Toerisme en Sport, en mevrouw Hathairat Phoket, directeur van het winkelcentrum Terminal 30 Pattaya. Vertegenwoordigers van diverse regionale en nationale toerismeorganisaties waren eveneens aanwezig bij de gelegenheid. Het Pattaya News-team, inclusief mede-eigenaar Adam Judd, was ook aanwezig.

De deelnemers streden om geldprijzen, kronen, sjerpen en trofeeën ter waarde van meer dan 100,000 baht. De optocht diende als een van de hoogtepunten van het komende Chinese Nieuwjaar. Terminal 21 Pattaya Shopping Mall organiseert van 2 tot 11 februari ook andere interessante activiteiten.

Naast de competitie boden de festiviteiten divers entertainment, waaronder instrumentale optredens van Guqin, boeiende shows met maskerwissels, een spektakel van Negen Gunstige Draken en Leeuwen en levendige Chinese Kinderdansroutines. Deze activiteiten waren bedoeld om een ​​breed publiek te bereiken en het toerisme tijdens de periode van Chinees Nieuwjaar te stimuleren.

Internationale Miss Qipao-wedstrijd

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Tips@ThePattayanews.com

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.