Boze Russische toerist scheert met geweld een deel van het haar van de kapper in Pattaya nadat hij boos was geworden op het kapsel

FOTO: Siamrath

Pattaya —

Een Thaise kapper in Jomtien kwam in een ongewone situatie terecht nadat een boze Russische klant hem een ​​scheermesje afnam en een deel van zijn haar afschoor na een misverstand tijdens het knippen.

Volgens rapporten was de heer Supachai Maneecharoen, een 32-jarige kapper uit Nakhon Si Thammarat, op 25 januari het haar van een mannelijke Russische klant aan het knippen toen het incident plaatsvond. Vanwege taalbarrières gebruikte de klant handgebaren om zijn gewenste kapsel over te brengen. Dhr. Supachai, die dacht dat hij de instructies begreep, ging verder met het knippen. Tegen het einde van de knipbeurt zou de klant echter ontevreden zijn geworden en met zijn hand op tafel hebben geslagen, waardoor iedereen in de winkel schrok.

In een verrassende gang van zaken pakte de Russische klant naar verluidt een scheermes van de tafel en schoor snel een deel van het hoofd van de heer Supachai voordat hij op een motorfiets de salon ontvluchtte. De Thaise kapper, geschokt door de ervaring, meldde het incident bij het politiebureau van Pattaya.

“Ik ben al meer dan zeven jaar kapper, en dit is nog nooit eerder gebeurd”, aldus de heer Supachai. “Ondanks de schok bleef ik kalm en hoop dat de klant zich zal verontschuldigen en zijn daden zal toelichten.”

De heer Supachai besloot later na het incident zijn hoofd te scheren.

De politie heeft camerabeelden van de salon verkregen, waarop naar verluidt het hele incident te zien is. Er wordt momenteel een onderzoek uitgevoerd om de klant te identificeren en de juiste handelwijze te bepalen.

FOTO: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.