UPDATE: Verdachte schietpartij Pattaya gearresteerd

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Er heeft zich een belangrijke ontwikkeling voorgedaan in de schietzaak in Pattaya waarbij één man om het leven kwam. De verdachte, de heer Prawet Chanthong, 36, heeft zich na een daglange klopjacht overgegeven aan de autoriteiten.

Een videoversie van dit verhaal is hier op ons YouTube-kanaal te zien.

Eerst ons vorige verhaal:

Een schietincident bij een noorden Bij het kruispunt met het verkeerslicht in Pattaya kwam woensdagochtend vroeg één persoon om het leven.

Nu voor onze update:

Pol. Generaal-majoor Thawatchai Jindakuansanong, commandant van de provinciale politie van Chonburi, bevestigde samen met zijn team de overgave van de heer Prawet op een persconferentie vanmiddag, 1 februari. De verdachte kwam rond 6 uur uit een cassaveplantage tevoorschijn om zich over te geven in Baan Krak, Nong Pla Lai, na een 00-uur durende zoektocht door de politie.

Tijdens het eerste verhoor bekende de heer Prawet de schietpartij, waarbij hij persoonlijke wraak als motief noemde. Hij beweerde dat hij het afgelopen jaar voortdurend conflicten had met de overledene, de heer Panya Khayanngan, 39, die zijn vriend was. Hij beweerde verder dat de heer Panya een groep van zijn collega's opdracht had gegeven hem twee dagen voor de schietpartij aan te vallen, wat hem ertoe aanzette wraak te nemen.

De politie heeft de heer Prawet aangehouden voor verder verhoor en is op zoek naar het vuurwapen dat bij de misdaad is gebruikt, dat hij toegaf te hebben weggegooid in de buurt van een verlaten pakhuis.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.