Thaise vrouw volgt GPS en strandt op kleine brug in Phrae

Phrae-

Een Thaise vrouw vond haar auto gisteravond gevaarlijk op een kleine brug over de Yom-rivier na GPS-misleiding.

Het incident vond plaats omstreeks 5 uur op 40 januari toen de heer Makun Inchan, een 28-jarige inwoner van Wiang Thong in de provincie Phrae, probeerde de oude hangbrug over de Yom-rivier over te steken en tot zijn verrassing een witte Honda City sedan strandde op de brug.

Volgens rapporten was de 120 meter lange brug lange tijd bestemd voor voetgangers en vanwege het smalle oppervlak ongeschikt geacht voor grote voertuigen. Toen de heer Makun de hulpgeroep van de sedanchauffeur hoorde, nam hij onmiddellijk contact op met de hulpdiensten.

De auto stond ongeveer 15 meter de brug op, met het linkervoorwiel in een opening. Gelukkig konden de hulpverleners het voertuig, met behulp van twee tractoren, zonder enige schade weer in veiligheid brengen.

Tijdens een interview met de onbekende Thaise chauffeur bleek dat zij uit het district Nong Muang Khai kwam en op reis was om een ​​vriendin in Sung Men te bezoeken. Ze onthulde dat ze nog nooit eerder in het gebied was geweest, dus vertrouwde ze uitsluitend op een GPS-systeem om de vastgezette locatie te bereiken die haar vriendin haar had gestuurd.

Ze beweerde echter dat de GPS haar had opgedragen de zogenaamde Wiang Thong-brug over te steken, dus besloot ze de aanwijzingen ervan te volgen zonder op de hoogte te zijn van de beperkingen van de brug.

“Ik concentreerde me op de GPS en keek niet om me heen. Ik dacht dat de brug stevig was en waarschijnlijk door anderen werd gebruikt. Toen ik vast kwam te zitten, was ik zo bang omdat ik midden in de Yom-rivier zat. Ik was bang dat de auto in de rivier zou vallen, dus stapte ik uit de auto om hulp te zoeken”, vertelde de vrouw aan de media.

De heer Makun, de bewoner, verklaarde dat de brug ongeveer 40 jaar geleden is gebouwd en alleen geschikt was voor kleine motorfietsen en voetgangers. Hij drong er bij de relevante autoriteiten op aan om duidelijke waarschuwingsborden op te hangen om anderen te waarschuwen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboard, Discussiesof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!
Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.