Pheu Thai-partijleider maakt budget bekend voor Maha Songkran World Water Festival 2024, in afwachting van goedkeuring

Nationaal—

Op 27 januari 2024 verklaarde mevrouw Paetongtarn Shinawatra, de leider van de Pheu Thai Party, aan het publiek dat de voortgang van het Maha Songkran World Water Festival 2024 als nationale zachte macht momenteel wachtte op goedkeuring van de begroting.

De begroting van het Maha (Great) Songkran World Water Festival 2024 werd onderzocht en goedgekeurd door het Thai Budget Bureau. Het festival zou zeker plaatsvinden en in februari zou de Thaise regering het officieel op nationaal en internationaal niveau bekendmaken, beweerde Paetongtarn.

Dr. Suraphong Suebwonglee, de directeur en secretaris van het Soft Power Committee, verklaarde publiekelijk dat de commissie het Songkran-thema voor 2024 had gepland en dit aan het Soft Power Committee had gepresenteerd.

Verdere details over het festival zijn echter niet bekendgemaakt over data en activiteiten, aldus TPN.
“Het lopende budget werd geschat op 270 miljoen baht en de festivals zouden landelijk worden gehouden. Er werd verwacht dat het na wereldwijde publicatie een inkomen voor de lokale bevolking zou opleveren van meer dan 35 miljard baht. In de afgelopen twintig dagen is het toerisme in Thailand exponentieel gegroeid en in april zou het aanzienlijk verder groeien”, concludeerde Dr. Suraphong.

Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.