Pattaya maakt zich dit weekend op voor spannende watersport- en viswedstrijden

Pattaya —

Bereid je voor op een spannend weekend in Pattaya terwijl de stad twee actievolle evenementen organiseert: de Pattaya Water Sports Competition en de Pattaya Fishing Competition. Deze evenementen maken deel uit van het Pattaya Water Sports Program 2024, met als doel kameraadschap, een goede gezondheid en competitieve sporten onder zowel de jeugd als het grote publiek te bevorderen.

De Pattaya Water Sports Competition gaat van start op 27 en 28 januari in het Jomtien Beach Watersports Centre nabij Soi 5. Stand-up paddleboard-liefhebbers kunnen hun vaardigheden testen in verschillende categorieën, waaronder: lange afstand (12 km), sprintraces, technische races , leuke kinderraces en teamestafettemix. De races beginnen op beide dagen om 9 uur.

Ondertussen kunnen vissers genieten van de opwinding tijdens de Pattaya Fishing Competition, gehouden op 29 en 30 januari. De wedstrijd bestaat uit twee categorieën: solo-jetskivissen en teamvissen.

Mis de opwinding niet! Ga op de aangegeven data en tijden naar het Jomtien Beach Watersports Centre om getuige te zijn van of deel te nemen aan deze opwindende evenementen. Voor de viswedstrijd kunt u zich ter plaatse inschrijven. Voor verdere vragen kunt u bellen met 081-7233504, 081-9826601 of 064-9172387.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.