Het Thaise Meteorologische Departement voorspelt koel weer in het noorden en noordoosten, matige luchtvervuiling in centrale gebieden

Nationaal—

Op 15 december 2023 voorspelde het Thaise Ministerie van Meteorologie de weersomstandigheden voor de komende 24 uur.

Er zal een hoge luchtdruk of een massa koele lucht zijn die het noordoosten van Thailand en de Zuid-Chinese Zee zal bedekken. Dit patroon zal in de ochtend leiden tot mist in het noorden van Thailand. De noordelijke en noordoostelijke regio's zullen in de ochtend nog steeds koel weer ervaren.

Mensen in Boven-Thailand wordt geadviseerd om op hun gezondheid te letten vanwege de voortdurend veranderende weersomstandigheden en voorzichtig te zijn tijdens het reizen door mistige gebieden.

De noordoostelijke moesson bestrijkt de Golf van Thailand en de zuidelijke regio, wat resulteert in zware regenval in sommige delen van de zuidelijke lagere regio. Windgolven in de lagere Golf van Thailand zijn ongeveer 2 meter hoog, terwijl in gebieden met onweersbuien golven hoger zijn dan 2 meter.

Luchtverontreiniging in deze periode: De lagere noordelijke regio, de centrale regio inclusief Bangkok en omgeving, vertoont een matige ophoping van stofdeeltjes/smog als gevolg van de zwakke wind die in het gebied heerst.

Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.