Update: Thaise politie arresteert eigenaar van luxe gokhol in Nonthaburi en 49 andere personen

Nonthaburi—

Op 30 november 2023 hebben Nonthaburi-verslaggevers het zaakproces over een luxe gokhol in een hotel in Ngamwongwan, Nonthaburi bijgewerkt. De politieagenten van Rattanathibet hebben 49 personen gevangen genomen, zowel gokkers als werknemers.

Lees over de vorige inval in een groot illegaal gokhol in een hotel in het Ngamwongwan-gebied, Nonthaburi.
De politie van Rattanathibet ondervroeg de verdachten en spande een rechtszaak tegen hen aan. Bijgevolg heeft de provinciale rechtbank van Nonthaburi een boete opgelegd aan Chinese gokkers en Thaise kaartdealers van 4,000 baht tot 8,000 baht, afhankelijk van de overtredingen.


Bovendien namen de politieagenten de eigenaar van het gokhol gevangen, die publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als de heer Qi, aangezien hij naar verluidt de eigenaar van het etablissement had uitgeroepen.
De politie begeleidde de heer Qi vervolgens naar de provinciale rechtbank van Nonthaburi en diende een aanklacht in wegens het bezit van vuurwapens en munitie zonder toestemming en het organiseren van gokactiviteiten zonder toestemming.

Volgens een rapport van Nonthaburi-verslaggevers heeft de provinciale rechtbank van Nonthaburi geen borgtocht verleend in de rechtbank, omdat Qi geen permanente regeling had en gevangenisstraffen van drie jaar of meer opgelegd kregen.

Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.