Thaise snelwegpolitie arresteert vrachtwagenchauffeur wegens bezit van niet-geregistreerd vuurwapen in Nakhon Pathom

Nakhon Pathom—

Op 22 november 2023 arresteerden Thaise snelwegpolitieagenten een vrachtwagenchauffeur met 22 wielen wegens bezit van vuurwapens zonder toestemming in openbare ruimtes aan de Phra Prathon-Ban Bo Road, Mueang Nakhon Pathom, Nakhon Pathom.

De vermeende bestuurder werd publiekelijk geïdentificeerd als de heer Jirapat, 47, met een niet-geregistreerd 9 mm vuurwapen en vier kogels.


Volgens het rapport van de snelwegpolitie voerden de agenten hun taak uit door te controleren of het gewicht van vrachtwagens de wettelijke limieten overschreed, totdat Jirapat, die met een vrachtwagen met 22 wielen met hoge snelheid op de rechterbaan reed, werd gevraagd te stoppen voor inspectie.

Jirapat handelde echter naar verluidt achterdochtig en raakte in paniek, ondanks het feit dat hij zich aan de wettelijke gewichtslimiet hield, aldus de snelwegpolitie. De snelwegpolitieagenten doorzochten vervolgens de vrachtwagen van Jirapat en vonden het vuurwapen en de munitie.

Aanvankelijk bekende Jirapat naar verluidt het bezit van het niet-geregistreerde vuurwapen, omdat hij beweerde dat hij het bewaarde uit zelfverdediging in geval van een vechtpartij op de weg. De politieagenten van Muang Nakhon Pathom begeleidden Jirapat naar het politiebureau en namen het niet-geregistreerde vuurwapen in beslag als bewijs voor verdere juridische procedures.

Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.