Het Thaise Ministerie van Meteorologie kondigt officieel aan dat het winterseizoen in Thailand is begonnen

Nationaal—

Het Thaise Ministerie van Meteorologie maakt bekend dat Thailand vanaf 14 november 2023 het winterseizoen ingaat.

De minimumtemperaturen in Noord-Thailand zullen naar verwachting dalen tot onder de 23 graden Celsius, wat wijst op koud weer in verschillende gebieden. De windrichting die Thailand bestrijkt op een hoogte van 100 meter tot 3,500 meter zal naar het noordoosten of oosten verschuiven.

Ondertussen zal de wind op grotere hoogte, boven de 5,000 meter, veranderen naar westelijk. In de vroege stadia van dit winterseizoen zal Noord-Thailand echter in bepaalde perioden te maken krijgen met regen, terwijl in de zuidelijke regio naar verwachting aanhoudend zware regenval zal plaatsvinden.

Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.