Pattaya Marathon 2023 staat voor de deur

FOTO: Marathon van Pattaya

Pattaya —

Doe mee aan de Pattaya Marathon 2023 en maak deel uit van de "15,000 hardlopers" die elk jaar van over de hele wereld komen!

Ren met passie en verleg je grenzen tijdens het grootste marathonevenement van de stad dat plaatsvindt van 22 tot 23 juli. Geniet van een weekend vol sportfestivals en een magische sfeer in de meest opwindende stad die nooit slaapt, Pattaya City!

Maak kans op tal van eervolle prijzen, zoals het 'Finisher'-shirt, exclusief ontworpen met een kenmerkende oranje kleur die al van ver in het oog springt, en gedenkwaardige medailles die even spectaculair en indrukwekkend zijn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.