Jaarlijks Soi 6-feest keert dit weekend, 10 en 11 juni, na vier jaar terug naar Pattaya

Pattaya, Thailand-

Na een lange droogte van vier jaar als gevolg van Covid-19 en reisbeperkingen, samen met covid-gerelateerde regels die van kracht zijn op uitgaansgelegenheden, bereidt Soi 6 zich voor om opnieuw zijn jaarlijkse straatevenement in het weekend te vieren.

Dit jaar wordt het evenement op 10 en 11 juni de hele dag gehouden tijdens de openingstijden van de Soi, die van bar tot bar enigszins kan verschillen, maar over het algemeen rond 2 uur tot 4 uur tot 1 uur is.

Soi 6 is een van Pattaya's meest historische en beroemde straten met tientallen bars en uitgaansgelegenheden, restaurants, hotels en een verscheidenheid aan kleinere winkels. Gelegen in Noord-Pattaya nabij de Runway-markt, is het gemakkelijk te vinden en een belangrijk herkenningspunt voor veel toeristen.

Tijdens het festival zullen deelnemende bars ballonnen hebben die aangeven dat ze plaatsvinden in het enorme feest. Veel bars hebben speciale thema's, outfits voor personeel, gratis eten en gratis shots voor betalende klanten, en sommige hebben zelfs gezelschapsspelen en speciale prijzen of loterijen.

Het jaarlijkse feest bracht traditioneel altijd veel gelijkgestemde fans van de feeststraat samen om te drinken en te kletsen en is een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden en medebezoekers aan Pattaya, Thailand, te ontmoeten.

Tot ziens op het feest!

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/