Vrouw uit Pattaya schenkt bounty 5,000 Baht aan dieven die haar motor hebben gestolen

Pattaya —

Een Thaise vrouw in Pattaya heeft een beloning van 5,000 Baht uitgedeeld aan dieven die haar motor stalen die ze op zondag 20 mei langs de weg in Soi 28 Pattaya-Naklua had geparkeerd.

Mevr. Wanthong Abphet, een 54-jarige vrouw, onthulde gisteren, 31 mei, aan The Pattaya News dat haar motor verdween slechts een half uur nadat ze hem langs de weg had achtergelaten toen ze op weg was naar haar werk in Soi 20 Pattaya-Naklua.

De Thaise vrouw, die in een hotel in Pattaya werkte, zei dat het incident zondag om 9 uur op klaarlichte dag gebeurde. Volgens een CCTV-opname van het gebied naderden twee tienermannen haar zwart/rode Honda Wave 110i-motor, namen hem mee en ontsnapten naar het Naklua-gebied.

Mevr. Wanthong zei tegen The Pattaya News dat ze zwaar getroffen was door het incident, aangezien ze elke dag de motor moest gebruiken om van haar woonplaats naar haar werkplek te reizen. Zonder dat moest ze betalen voor een motortaxiservice, wat haar portemonnee onnodig belastte.

De vrouw drong er bij de politie op aan de dieven te pakken te krijgen en haar voertuig terug te halen. Ze beloofde ook een beloning van 5,000 baht aan degene die haar kon helpen de motor te vinden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.