Geweldige nieuwe broodwinkel komt naar de stad in Pattaya

Pattaya —

Oproep aan alle broodliefhebbers in Pattaya! Maak je klaar om verliefd te worden op de geur van versgebakken brood van "Khun Pin House", de gezelligste broodwinkel in de stad.

Genesteld in de buurt van het Bangchak-benzinestation in Zuid-Pattaya, tegenover Makro, is de charmante bakkerij van Khun Pin House een nieuwe zoete hemel die elke broodliefhebber in Pattaya niet mag missen.

Wij nodigen u uit om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van het eenvoudige plezier van geweldig brood. Elk brood bij Khun Pin House is met liefde gemaakt en levert een onberispelijke smaak en textuur. Ze hebben ook een breed scala aan menu's die je zeker zullen bekoren, zoals zuurdesembrood, kaneelbroodjes en allerlei heerlijke zoete donuts die je zoete trek zullen stillen.

Khun Pin House is elke dag geopend van 8:00 tot 7:30 uur. Ze bieden ook een bezorgservice in de omgeving van Pattaya, evenals een landelijke bezorging met behulp van speciale gekoelde voertuigen om de perfecte staat van het brood te behouden.

Als je een broodliefhebber bent en zin hebt om Khun Pin House te bezoeken, neem dan contact met hen op via Line: @khunpin.11 of bel 094-9623979!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.