Chinda Hotpot kondigde aan dat het naar Pattaya komt, Thaise sociale media verliezen hun collectieve geest

Pattaya, Thailand-

Suki Jinda/Chinda Hotpot, favoriet in Chinese stijl in Bangkok, heeft aangekondigd dat het zijn nieuwste filiaal in Pattaya opent en de Thaise sociale media gingen los.

Een enorm reclamebord, zoals hierboven te zien, ging gisteren, 26 mei 2023, omhoog in de buurt van Little Walk op Sukhumvit in Pattaya en ging vergezeld van een bericht op sociale media op Chinda Hotpot's Facebook hier.

Er was geen specifieke datum of tijd aangekondigd voor de opening, maar voor degenen die van Chinese hotpot houden, zal de verhuizing naar Pattaya lang op zich laten wachten, aangezien de keten al geruime tijd een populaire attractie in Bangkok is.

Toen foto's van het billboard viraal gingen, werd het duizenden keren gedeeld op de sociale media van Pattaya, meestal in de Thaise taal, waarbij veel Thaise inwoners beweerden dat ze niet konden wachten om de vestiging in Pattaya te proberen.

Chinda Hotpot staat bekend om zijn individuele kleine hotpots aan elke tafel, gemarkeerd door een lopende band die door het restaurant loopt met een verscheidenheid aan kwaliteitsvolle en heerlijke items. Prijzen beginnen zo laag als vijf baht en de locaties in Bangkok zijn meestal extreem laat open en altijd populair.

De binnenkant van Chinda Hotpot in Bangkok. Foto met dank aan Chinda Hotpot FB

Hotpot is niet voor iedereen weggelegd maar de Thaise gemeenschap in Pattaya lijkt uit te kijken naar deze toevoeging. Wat denk je? Vertel het ons in de reacties hieronder!

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/