Onroerend goed: Exclusieve en zeldzame accommodatie aan het strand op het prachtige eiland Koh Lanta in de provincie Krabi

Exclusieve en zeldzame accommodatie aan het strand op het prachtige eiland Koh Lanta in de provincie Krabi. Het eersteklas perceel aan het strand zelf is ongeveer. 3.8 Rai ofwel 6,720 m² en is rechthoekig. De strandgrens van het land is ca. 52 meter lang.

52.5 miljoen baht marktwaarde, verkrijgbaar met een grote korting van 44 miljoen baht. Uitzicht op het westen, kijk hoe de zon ondergaat direct boven de beroemde Phi Phi-eilanden. Chanote Eigendomsakte Freehold. Koop het eigendom van het Thaise bedrijf met slechts één 51% Thaise aandeelhouder en een eenvoudige papieren overdracht.

Alleen voor serieus geïnteresseerde kopers, neem rechtstreeks contact op met The Pattaya News op Redacteur@ThePattayaNews.com die geïnteresseerde klanten met de verkoper zal verbinden met uw vraag of voor meer informatie.

Zie de YouTube-dronevideo hierboven voor meer. Gesponsord.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/