Pattaya Terminal 21 organiseert kinderbeurs van vandaag tot 9 april

Pattaya —

Eerste keer in Pattaya! Doe mee met de Kid's Fair en ontdek een verscheidenheid aan populaire modemerken voor kinderen in het thema Monster Run op Pattaya Terminal 21 nu!

Pattaya Terminal 21 nodigt kinderen en ouders uit om van vandaag tot 9 april 2023 te genieten van het Monster Run-sportspel en verschillende obstakels te overwinnen met schattige monsters op de G- en M-verdiepingen. Kinderen zijn meer dan welkom om deel te nemen aan de wedstrijd om prijzen te winnen en geniet gratis van vele leuke activiteiten!

Ouders kunnen van deze gelegenheid gebruik maken om een ​​brede selectie kinderkleding en speelgoed van bekende merken zoals Sugar Family, KIKI BABY, Funny Kids, Toezone, Cartoon Agency, Mantendo, Disney Princess, Hollywood Studios, Baby te bekijken en te kopen. Fantasy, Bata, Livia, Le Petid Print, KEED, Barbie en Baby Stone.

Activiteiten binnen de beurs zijn onder andere:

  • Monster Run

Speciaal voor T21 Rewards-leden, gebruik 15 punten om in te wisselen voor 1 gratis ronde per dag (beperkt aantal per dag)

Toon bonnen van 500 baht uitgegeven in het winkelcentrum om in te wisselen voor 1 gratis rondje (beperkt tot 2 rondjes per dag)

  • Monster Tote Bag-workshop

Kleur je eigen stoffen tas, maak een foto tijdens het evenement, post op sociale media met #MonsterRun #Terminal21Pattaya en check-in @Terminal21 Pattaya Shopping Mall om een ​​gratis Monster Tote Bag in te wisselen (beperkte hoeveelheid)

  • Monsterlijke mascotte

Maak elke dag foto's met schattige monstermascottes om 1:30, 3:00, 5:00, 6:00 en 7:00 uur

Opmerking:

  1. De activiteiten zijn beperkt tot kinderen van 4-12 jaar oud
  2. De activiteiten eindigen om 8 uur

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.