Reader TalkBack Thailand: hoe moet Thailand jaarlijkse problemen met luchtverontreiniging oplossen?

Thailand-

Het volgende is ons vaste artikel waarin we onze lezers een actuele vraag stellen en hun inzicht en mening krijgen. Ongeveer een week later delen we hun feedback en kiezen we een verscheidenheid aan uiteenlopende en interessante reacties.

Deze week willen we vragen: 

Hoe moet Thailand jaarlijkse problemen met luchtverontreiniging oplossen?

Enige context rond deze vraag: Luchtvervuiling is al jaren een probleem in Thailand rond januari-maart, maar dit jaar was het volgens velen bijzonder slecht, vooral rond Chiang Mai en Chiang Rai, waar eerder deze week bewoners van enkele dorpen protesteerden en Chiang Mai op nummer één stond één ter wereld voor de slechtste luchtkwaliteit op de AQI-index gedurende meerdere dagen. Pattaya is de laatste tijd beter, maar kampt ook al weken met luchtvervuiling.   We hebben talloze artikelen over dit probleem geschreven, zoals hier. Dus, wat denk je? Hoe kan dit probleem worden opgelost?

We horen graag van u! Vertel het ons op onze socialemediakanalen, in de reacties hieronder, of als je liever hebt dat je reactie privé is, mail ons dan op Editor@thepattayanews.com. Zoals altijd zullen we begin volgende week de resultaten publiceren en een verscheidenheid aan uiteenlopende reacties selecteren!

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/