AFC Beach Soccer Asian Cup Finale begint vanavond op Jomtien Beach

Pattaya, Thailand-

Vandaag, 26 maart 2023, vindt Iran vs. Japan plaats op Jomtien Beach nabij Soi 12 om 830:XNUMX uur in de finale van de AFC Beach Soccer Asian Cup.

Oman en de VAE strijden om de derde plaats op 630.

  De toegang is gratis, maar de organisatoren adviseren om er vroeg bij te zijn aangezien de finale waarschijnlijk goed bezocht zal worden. Er zal veel verkeer in het gebied zijn op Jomtien Beach Road, doorgaand verkeer moet het gebied vermijden.

Het toernooi is een spannende toevoeging geweest voor het toerisme op Jomtien Beach en de omgeving van Pattaya. Thailand slaagde erin om de kwartfinales te halen voordat het werd uitgeschakeld door de VAE, maar hun allereerste optreden in de kwartfinales werd goed ontvangen en het team vertrok met opgeheven hoofd.

De beste teams in dit toernooi gaan door naar de FIFA World Beach Soccer Cup. Japan, als titelverdediger, heeft de voorkeur om het toernooi te winnen, maar Iran vormt een solide bedreiging en de twee teams hebben elkaar eerder ontmoet in zaalvoetbalfinales en hebben een lange rivaliteit.

Beide teams hebben een sterke schare fans die recente wedstrijden hebben bijgewoond en de finale zou een spannende en energieke aangelegenheid moeten worden met een gepassioneerd publiek hier in Jomtien, Thailand!

Ondertussen hebben functionarissen van Pattaya City gezegd dat het evenement aanzienlijk heeft bijgedragen aan het opbouwen van de reputatie van het gebied als een bestemming voor sporttoerisme van wereldklasse en dat het evenement bijna universele lof heeft ontvangen van zowel deelnemers als fans.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/