76-jarige man sterft tijdens het rijden bij warm weer in Sattahip

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Een oudere Thaise man is op tragische wijze overleden terwijl hij met zijn motor op een Sattahip-weg reed. De politie vermoedde dat hij door het warme weer mogelijk een beroerte had gehad.

Reddingswerkers van Sattahip hebben het lichaam van de heer Somsak Changmai naar het Sattahip-ziekenhuis vervoerd. De 76-jarige man werd gistermiddag, 10 maart, ongeveer 25 km verwijderd van het ziekenhuis op een weg richting Pattaya overleden.

Reddingswerkers vertelden lokale media dat hun poging om de man te reanimeren was mislukt. Somsak werd opgemerkt door andere automobilisten op de weg. Hij lag bewusteloos naast zijn gevallen zwartblauwe Yamaha Spark-motor.

De politie van Sattahip zei dat Somsak mogelijk is overleden aan een hitteberoerte terwijl hij in warm weer aan het rijden was. De officieren zouden later echter een autopsie op zijn lichaam uitvoeren om de exacte oorzaak van zijn dood te achterhalen of de man een aangeboren ziekte had.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Tips@ThePattayanews.com

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.