Een blik op de komende week in Pattaya en Thailand Nieuws: Pattaya Culture Festival, Songkran komt dichterbij, grote grap in Pattaya

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we het belangrijkste nieuws en evenementen die plaatsvinden in Pattaya en Thailand voor onze lezers belichten.

Deze week kijken we naar 26 maart 2023 tot 1 april 2023. Dit is bedoeld zodat onze lezers snel een blik kunnen werpen op de dingen die ze de komende week moeten weten zonder tientallen artikelen en rapporten te hoeven doorzoeken.

Ten eerste, aangezien het Pattaya Music Festival een ander geweldig evenement beëindigt, vindt het komende weekend, XNUMX april, de Eastern Economic Corridor en het Pattaya Cultural Festival plaats.

Deze evenementen vinden plaats op Pattaya Beach in de buurt van Central Klang en zijn bedoeld om het unieke erfgoed en de cultuur van oostelijke provincies zoals Rayong, Chanthaburi en Chonburi, evenals de Thaise cultuur in het algemeen, te benadrukken. Het evenement zal een verscheidenheid aan voedselverkopers, tentoonstellingen over de Thaise cultuur, muziek en shows en nog veel meer bevatten. Toegang is gratis. Klik of tik hier voor meer informatie over het evenement.

Vervolgens heeft Pattaya onlangs een reeks grote misdaadverhalen gehad en Big Joke zelf, Surachate Hakparn, bezocht Pattaya om een ​​recent groot verhaal over losgeld in Pattaya op te volgen na een ontvoering van een Chinese staatsburger op klaarlichte dag op een openbare weg in de omgeving. Big Joke heeft verklaard dat ex-pats met criminele achtergronden zullen worden verwijderd onder Operatie X-ray, waarover u meer kunt lezen door hier te tikken of te klikken.

Eindelijk komt Songkran dichterbij nu april volgend weekend begint. U zult de komende weken waarschijnlijk nog veel meer horen over evenementen en mogelijke regels voordat het water op 13 april van start gaat. Sommige groepen, zoals Pattaya Watchdog, hebben opgeroepen om het evenement alleen traditioneel te houden en openbare waterspatten en feesten te verbieden of aan banden te leggen. Het is echter onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren nadat het festival drie jaar is afgelast of alleen traditioneel is vanwege de beperkingen van Covid-19.

Dat was alles voor deze week, blijf veilig en bedankt voor uw lezerspubliek!

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/