Twee inwoners van Pattaya raken ernstig gewond bij een motorbotsing

Pattaya —

Twee inwoners van Pattaya zijn vanmorgen met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht na een botsing tussen hun voertuigen op een weg in Zuid-Pattaya.

Op 03 maart om 30 uur hielpen de reddingsdiensten van Sawang Boriboon twee niet-geïdentificeerde verkeersslachtoffers in Zuid-Pattaya. De onbekende slachtoffers, een oudere man en een tiener, liepen beiden ernstige verwondingen op. De oude man die op een zwarte Yamaha M-Slaz-motor reed, kwam op de een of andere manier met zijn hoofd klem te zitten onder een sedan. De tiener die in een grijze Honda Wave reed, ademde nauwelijks toen hij vlakbij op de weg lag.

De twee werden door reddingswerkers met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Een sedanbestuurder, de heer Komkyou Sida, 34, vertelde The Pattaya News dat hij zag dat beide slachtoffers elkaar probeerden in te halen. Hun motoren kwamen toen plotseling in botsing en botsten tegen de voorkant van zijn auto. De oude man gleed onder de auto door en kwam daar vast te zitten.

De twee herstellen in een plaatselijk ziekenhuis. De politie van Pattaya onderzoekt camerabeelden om de exacte oorzaak van de aanrijding te achterhalen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.