Thailand's historische AFC Beach Soccer Asian Cup loopt ten einde na verlies tegen VAE

Pattaya, Thailand-

De allereerste reis van Thailand naar de kwartfinales van de AFC Beach Soccer Asian Cup, een prestatie die werd geleverd als gastheer van het evenement van dit jaar, is tot een einde gekomen, maar het team verliet met opgeheven hoofd en hun coaches trots op hun prestaties.

De Cup, waarin de drie topteams doorstromen naar de FIFA World Beach Soccer Cup, vindt de afgelopen week plaats op Jomtien Beach nabij Soi 12 in de omgeving van Pattaya.

Thailand speelde woensdagavond 22 maart om 630 uur tegen een sterk team uit de Verenigde Arabische Emiraten voor een volle zaal, maar verloor ondanks luide aanmoediging van de fans uit de geboorteplaats in een moeilijke wedstrijd met 2-4.

Ondanks dit verlies vertelden de spelers en het team gerelateerde media na de wedstrijd dat ze er trots op waren dat ze zo ver waren gekomen en dat ze uitkeken naar de toekomst. Ze bedankten ook hun duizenden fans die de afgelopen week voor elk van hun wedstrijden het stadion hadden volgepropt.

De VAE gaat ondertussen door naar de halve finale om het hoofd te bieden aan de dreiging van een sterk Iraans team dat dezelfde avond Bahrein met 10-0 versloeg. De andere reeks uitdagers van de halve finale wordt vandaag, 23 maart 2023, beslist. Titelverdediger Japan heeft een grote voorkeur tegen Koeweit. De andere kwartfinale is China vs. Oman.

De wedstrijden van vandaag beginnen om 630 uur en zijn gratis toegankelijk, maar wie het eerst komt, het eerst maalt.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/