Nieuwe verkeersbarrières op Pattaya's Walking Street veroorzaken bezorgdheid onder gehandicapten

Pattaya, Thailand-

Pattaya City heeft onlangs verkeersbarrières geïnstalleerd op Walking Street aan de zijkant van Sois na een recente vergadering om het aantal motor- en fietsverkopers op straat 's nachts te beperken.

Eerste, u kunt hier lezen over de recente vergadering en de genomen besluiten.

De nieuwe slagbomen, die kunnen worden ontgrendeld en geopend, zijn bedoeld om te voorkomen dat motortaxichauffeurs en voedselverkopers door de belangrijkste voetgangersstraat rijden nadat deze elke nacht vanaf ongeveer 7 uur is afgesloten voor verkeer. Een van de grootste klachten van de laatste tijd waren motorrijders, voornamelijk taxi's, die de weg opreden tegen regels en voorschriften in en door menigten voetgangers heen schoten, een mogelijk gevaar voor velen. Daarom zijn onlangs de nieuwe poorten geplaatst.

Zoals op deze foto te zien is, veroorzaken de nieuwe poorten echter ook problemen voor rolstoelgebruikers en de toegankelijkheid van de straat, evenals het betreden van drukke zijstraten met veel bedrijven zoals Soi 15.

Zoals opgemerkt, kunnen relevante wetshandhavers de poorten openen om doorgang mogelijk te maken, maar lokale ondernemers meldden aan Pattaya News dat dit in de praktijk moeilijk kan zijn. Volgens de anonieme persoon die deze foto naar The Pattaya News heeft gestuurd, had deze specifieke rolstoelgebruiker moeite om toegang te krijgen en werd zelfs gezegd dat hij naar een andere ingang moest gaan - een moeilijke taak voor een gehandicapte persoon.

Wat vinden jullie van de nieuwe poorten? Hoe kunnen ze worden gebruikt om zowel 's nachts het autoverkeer op de weg te stoppen, maar ook om gehandicapte personen niet te blokkeren?

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/