Motorrijder uit Pattaya rijdt achterop 18-wieler bij dodelijk ongeval

Pattaya —

Een 38-jarige man heeft vanochtend om 3 uur 's ochtends op 19 maart een vrachtwagen in de wijk Banglamung in Pattaya achterop gereden.

De crash vond plaats voor een Makro-winkel in Zuid-Pattaya op Sukhumvit Road in de richting van Pattaya, Pol. Capt. Sanan Kotanon, plaatsvervangend hoofd van het onderzoek in Pattaya, vertelde The Pattaya News.

De politie en reddingswerkers van Sawang Boriboon die zich ter plaatse haastten, vonden een gecrashte rode Honda Wave-motorfiets op de weg naast een 18-wieler met Prachuap Khiri Khan-kentekenplaten.

De plaats van het tragische dodelijke ongeval

Een Thaise motorrijder, de 38-jarige heer Chinawat Chaichum, kwam ter plekke om het leven. Het slachtoffer liep ernstig hoofdletsel en hevige bloedingen op. Het lichaam van de man is naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd. De politie ondervroeg de vrachtwagenchauffeur, de 56-jarige meneer Chalong Chuklin, die ter plaatse stond te wachten.

Chalong vertelde The Pattaya News dat hij goederen aan het afleveren was bij de Makro-winkel en de vrachtwagen de winkel in draaide toen hij een hard geluid hoorde alsof er iets tegen de achterkant van zijn vrachtwagen sloeg. Hij stopte en ging kijken, en ontdekte dat een motorfiets zijn vrachtwagen van achteren had gereden. Chalong zei dat er een gewonde en bewusteloze persoon in een plas bloed lag, dus nam hij snel contact op met de autoriteiten.

De politie van Pattaya onderzoekt camerabeelden die het ongeval hebben vastgelegd om de exacte oorzaak te achterhalen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Tips@ThePattayanews.com

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.