Een blik op de komende week in Thailand en Pattaya Nieuws: Ramadan begint, laatste weekend muziekfestival en meer

Thailand-

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste evenementen en nieuwsitems bespreken die de komende week, van 20 tot 25 maart 2023, aankomen.

Hierdoor kunnen onze vaste lezers een goed beeld krijgen van wat er de komende dagen zowel in Pattaya als in Thailand gebeurt.

Als eerste begint de ramadan deze week in Thailand, waarschijnlijk op woensdagavond wanneer de waarneming van de halve maan een maand van vasten, gebed en verbondenheid met de gemeenschap voor de islamitische gemeenschap van Thailand begint.

Pattaya heeft een sterke moslimgemeenschap die we onlangs HIER behandelden en bereiden zich voor op de Ramadan.

Voor degenen die Ramadan markeren, zeggen wij hier bij TPN-media: Ramadan Mubarak!

Bovendien gaat de AFC Beach Soccer Asian Cup deze week door in Jomtien. Thailand moet morgenavond, maandag 20 maart, een belangrijke wedstrijd winnen tegen Bahrein. Je kunt meer lezen over dit spel en waar de beker wordt vastgehouden door hier te tikken of te klikken.

Succes Thailand, Bahrein wordt een lastige tegenstander!

Tot slot, het laatste weekend van het Pattaya Music Festival, week vier, is aankomend weekend op vrijdag en zaterdag 24 en 25 maart. Het vindt plaats op North Pattaya Beach in de buurt van het Dusit Hotel en er zullen grote artiesten als Paper Planes en 1Mill te zien zijn. Toegang is gratis.

Degenen die niet geïnteresseerd zijn in het evenement, moeten zich ervan bewust zijn dat Pattaya Beach Road vanaf de Dolphin-rotonde tot ongeveer Soi 5 beide dagen van 5 uur tot ongeveer middernacht gesloten is. Doorgaand verkeer dient het gebied te mijden.

Dat was het voor deze week, een veilige en gezellige week toegewenst! Zorg goed voor jezelf, en voor elkaar.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/