Buitenlandse toerist verdrinkt in sterke golven op de Pattayazee

Pattaya —

De autoriteiten van Pattaya hebben mensen gewaarschuwd voor sterke golven en wind nadat een buitenlandse toerist op 2 maart om 19 uur in zee was verdronken.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon haastten zich vandaag rond 2 uur naar het strand van Pattaya nabij de Nipa Lodge-kruising nadat ze een melding hadden gekregen over een verdrinkende toerist. Toen ze aankwamen, troffen ze meerdere toeschouwers aan die een onbekende buitenlander omcirkelden die bewusteloos op het strand lag.

De toerist van onbekende nationaliteit was ongeveer 55-65 jaar oud. De reddingswerkers probeerden hem te reanimeren door hem levensreddende reanimatie te geven, maar dat mislukte helaas. Er waren geen tekenen van een portemonnee of identificatiedocumenten in de buurt.

Pattaya Beach vandaag op de plaats van de verdrinking

Een 44-jarige Thaise ooggetuige, mevrouw Bangorn Somphan, vertelde The Pattaya News dat ze de toerist alleen op het strand zag lopen en in ondiep water waadde. Even later begon de man te worstelen en te verdrinken en werd hij gered door twee Indiase toeristen op het strand. Ze vroegen haar vervolgens om contact op te nemen met de reddingswerkers, maar helaas stierf de man voordat de reddingswerkers arriveerden.

De autoriteiten van Pattaya waarschuwden toeristen om voorzichtig te zijn tijdens het zwemmen in de zee vanwege de hoge golven en windvlagen. Het lichaam van de toerist werd voor identificatie naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.