Pattaya-tieners die stel verwonden met molotovcocktail gearresteerd

Pattaya –

De politie van Pattaya heeft zaterdagavond twee tieners op een motor gearresteerd die een paar dagen eerder een molotovcocktail naar een stel in Pattaya gooiden en hen ernstig verwondden.

Gisteren, 18 maart, werden twee onstuimige tieners, waaronder een 17-jarige en een 18-jarige, gearresteerd door de politie nadat ze een onschuldig stel hadden aangevallen met een molotovcocktail, de heer Thanakorn Pangsen, 21 en zijn vriendin mevrouw Worakarn Petchkui , 21.

De aanval vond zaterdag in de vroege ochtend (18 maart) plaatsth) bij een kruising op Poethisarn Road die Soi North Pattaya 2 in Naklua kruiste.

Meneer Thanakorn vertelde de politie dat hij met zijn vriendin op een motor reed voordat iemand een glazen fles naar hen gooide. Er ontstond vuur op hen voordat ze van de motor vielen. Ze hadden geen idee wat er gebeurde en zeiden dat ze met niemand problemen hadden.

De plaats van de aanslag met de molotovcocktail

De tieners waren duidelijk vastgelegd op camerabeelden terwijl ze het wapen naar het paar gooiden voordat ze wegreden op hun motor. Het echtpaar liep ernstige brandwonden op aan hun lichaam en werd door reddingswerkers met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Later vertelden ze de politie dat ze de aanvallers niet kenden.

Na het incident startte de politie van Pattaya onmiddellijk een onderzoek en identificeerde snel de twee verdachten. De politie zei tijdens een persconferentie dat de 17-jarige tiener de Cambodjaanse nationaliteit had. Ze werden gearresteerd samen met zes van hun vrienden van wie de agenten zeiden dat ze mogelijk bij het incident betrokken waren.

De politie van Pattaya houdt een persconferentie om de arrestatie van verdachten aan te kondigen

Hun motor werd in beslag genomen. De tieners beweerden dat ze van plan waren hun rivaal te wreken, maar de verkeerde mensen aanvielen. De verdachten onthulden dat ze leerden hoe ze een molotovcocktail moesten maken van sociale media en kochten de materialen om het te maken in een online winkel.

Volgens de politie hadden de twee geen strafblad. Ze zijn echter beschuldigd van het gezamenlijk aanvallen van anderen en het illegaal in bezit hebben van een explosief voorwerp.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.