Pattaya Dolphins Football Club omgedoopt tot Pattaya United

FOTO: Pattaya Dolphins United

Pattaya —

Pattaya Dolphins United Football Club besloot om de naam te wijzigen in "Pattaya United" in een veelbelovende poging om in het volgende seizoen veel te winnen.

Pattaya Dolphins, de regerend kampioen van de Thai League 3 Eastern Region, onderging onlangs een grote rebranding om terug te keren naar de oude naam, Pattaya United, in een poging om zijn vergane glorie te herwinnen in het komende seizoen.

De clubvoorzitter, Chokchai Thetpan, gaf commentaar op de rebranding van Facebook, zeggende: "Ik wil de voetbalfans terugbetalen die ons team in het verleden hebben gesteund. We hopen de geest van de voetbalfans van Pattaya samen te brengen om een ​​nieuwe legende en grootheid te creëren.”

De club komt ook met het volgende plan, namelijk het bijwerken en moderniseren van het embleem om het dynamischer en eigentijdser te maken.

Chokchai zei dat deze veranderingen hopelijk geluk zullen brengen aan zijn team, zodat het weer groots kan worden zoals in het verleden. "Ik zal dit team komend seizoen naar succes leiden als een geschenk voor elke supporter", aldus de teamleider.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.