Levendig EEG-festival in drie provincies komt deze maand naar Pattaya

Pattaya —

Van 30 maart tot 2 april vindt in Pattaya een speels EEC Colourful-festival plaats om het toerisme in de drie broederprovincies Rayong, Chonburi en Chachoengsao te stimuleren.

Het EEC Colourful vindt plaats op het strand van Pattaya en is een festival met diverse activiteiten, zoals souvenirs kopen, toneelstukken en live muziekoptredens. Het evenement is verdeeld in drie zones, waaronder de Sunset Market, de Vrolijke Zone en de Colourful Stage on The Beach, die zich uitstrekken over bijna het hele strand van Pattaya.

Het festival beslaat in totaal vier dagen van 30 maart tot 2 april. Ambtenaren van de stad Pattaya kwamen gisteren, 15 maart, al bijeen om veiligheidsmaatregelen te bespreken en manieren om de impact op het verkeer te minimaliseren.

Decoraties die tijdens het evenement worden gebruikt, tonen de lokale identiteiten van Rayong, Chonburi en Chachoengsao in een "Tropical Pop Art" -stijl, met heldere en vrolijke kleuren. Het is alsof je naar elke provincie reist en elke smaak en emotie ervaart, zeiden de ambtenaren. Voor Chonburi, de thuisbasis van Pattaya, zullen de decoraties vallen onder het concept van de prachtige badplaats die elke bezoeker zeker zal betoveren.

EEC staat voor Eastern Economic Corridor, een groot project voor de oostelijke provincies om toerisme en handel te stimuleren.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.