Burgemeester van Pattaya zegt dat Songkran dit jaar volledig in Pattaya is, 19 april groter verwacht dan ooit

Pattaya, Thailand-

Het werd de afgelopen tijd al verwacht na verschillende planningsbijeenkomsten maar vandaag de sociale media-accounts van de burgemeester van Pattaya bevestigde het nieuws dat veel bars en toeristenbedrijven zal plezieren, evenals enthousiaste hordes toeristen, maar waarschijnlijk frustreert sommige expatlezers die het evenement verachten.

Na drie jaar van Covid-beperkingen, en in totaal vier jaar sinds de laatste niet-traditionele enige Songkran in 2019, keren het Thaise Nieuwjaar en de beroemde watergevechten terug.

Dit betekent dat degenen die het water willen vermijden ruim van tevoren een waarschuwing krijgen en degenen die reizen en vakanties voor Songkran plannen, de zekerheid hebben dat in tegenstelling tot voorgaande jaren de beroemde, maar polariserende watergevechten zijn toegestaan.

Het evenement valt ook samen met Pattaya's grootste concert ooit, Rolling Loud, bij Legend Siam. Hierdoor zullen wereldberoemde hiphop- en rapartiesten als Cardi B, Travis Scott, Rick Ross, Lil Pump, Chris Brown en tientallen anderen Pattaya binnenstromen.

Bovendien plannen winkelcentra in de omgeving ook grote concerten en Songkran-evenementen en bijna elke bar in de stad heeft speciale evenementen en feesten om het nieuwe jaar te vieren.

Op 18 april zal Songkran officieel in Naklua zijn en op 19 april zal de grootvader van allemaal in Pattaya zijn, maar in werkelijkheid viert de hele regio met honderdduizenden mensen op straat die water gooien.

Maak je klaar...Hate it or Love it, het waterfestival is terug. In sommige delen van de stad zullen waarschijnlijk watergevechten beginnen rond 12 of 13 april.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/