AFC Beach Soccer Asian Cup 2023 gaat van start, Thailand verliest met 2-3 van Saoedi-Arabië

Pattaya, Thailand-

De eerste dag van de AFC Beach Soccer Asian Cup 2023 begon vanavond vanaf Jomtien Beach nabij Soi 12 en zag een aantal wedstrijden met als meest verwachte Thailand VS. Saoedi-Arabië.

Helaas, ondanks een over het algemeen solide prestatie en een speler die door een blessure aan de kant werd gezet en per brancard werd uitgeschakeld, verloor Thailand met 2-3 van Saoedi-Arabië in een snelle en opwindende wedstrijd.

Het luidruchtige thuispubliek stond stevig achter Thailand en een bepaalde sectie bracht drums, fakkels, gigantische vlaggen en meer en zelfs na het verlies van Thailand bracht het team een ​​serenade met liederen en aanmoediging voor hun volgende wedstrijd.

Die wedstrijd is op zaterdag 830 maart om 18:1,689 uur tegen Afghanistan. De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Het totale aangekondigde aantal in de menigte vanavond was XNUMX mensen.

Voor meer hierover Cup en het speelschema, klik hier.

De drie beste teams gaan door naar de FIFA World Beach Soccer Cup. Japan is sterk favoriet om te winnen en is het land met de meeste eerdere overwinningen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/