Royal Garden Plaza Pattaya organiseert Pattaya Music Contest 2023 van 18 tot 19 maart

FOTO: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Pattaya —

Pattaya City en het winkelcentrum Royal Garden Plaza Pattaya nodigen u graag uit om samen met hen jonge muzikanten te bekijken en te ondersteunen tijdens de "Pattaya Music Contest 2023".

Het evenement vindt plaats van 18 tot 19 maart 2023 op de G-verdieping, met een totale prijs van ruim 60,000 baht en een eretrofee.

Het publiek krijgt de kans om getuige te zijn van getalenteerde middelbare scholieren tussen de 13 en 19 jaar uit de hele provincie Chonburi die tegen elkaar strijden om de hoofdprijs. Je kunt ook verschillende muziekgenres verwachten, van pop tot rock, jazz tot klassiek en meer.

See you there!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.