Chauffeur Pattaya betrapt met mes en pistool bij Checkpoint

Pattaya —

Gisteravond heeft de politie bij een verkeerscontrolepost in Pattaya een groep tieners aangehouden die in het bezit waren van een mes, pistool en kogels.

Het controlepunt werd op 2 maart om 16 uur opgezet om te zoeken naar drugs, wapens, illegale voorwerpen en mogelijk dronken chauffeurs. Het controlepunt bevond zich aan Pattaya Second Road en was uitgerust met verkeersborden, kegels en wetshandhavers met lichaamscamera's.

Terwijl de agenten aan het werk waren, reed een auto de controlepost binnen. De politie verzocht om doorzoeking van het voertuig met daarin een groep tieners omdat de groep zich volgens de politie verdacht gedroeg. Nadat ze het voertuig hadden doorzocht, ontdekten ze een .38 kaliber pistool met drie kogels, een mes en alcohol.

De politie vertelde The Pattaya News dat ze de huiszoeking met hun lichaamscamera's als bewijs hadden opgenomen. Een van de tieners had ook een hoog alcoholpercentage van ruim 242 milligram procent in zijn systeem. De groep werd gearresteerd en vervolgens naar het politiebureau van Pattaya gebracht.

Een 25-jarige Thaise man, de heer Sirichai Srilert, die bij de groep was, gaf naar verluidt toe het wapen te bezitten en beweerde dat hij het voor 10,000 Baht van internet had gekocht. Wat het mes betreft, beweerde hij dat het toebehoorde aan een niet bij naam genoemde Bolt-chauffeur in Pattaya. Sirichai zei dat hij het wapen droeg voor zelfverdediging.

De man en zijn groep ondergaan een gerechtelijke procedure.

Deze checkpoints volgen op een recent incident op Pattaya Beach waarbij een man zijn vriendin sloeg en een schot in de lucht werd afgevuurd, zoals hier te zien is.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.